Településrendezés - 2024

 


 

Településterv velemenyezési dokumentáció - 6 település (Bakonypölöske, Döbrönte, Ganna, Kup, Nóráp, Pápakovácsi)

 


 

HESZ módosítás - 2022. július

 


Hirdetmény

A mellékelt – Bakonypölöske, Döbrönte, Ganna, Kup, Nóráp, Pápakovácsi összevont településrendezési tervének kidolgozása megkezdődik. A dokumentumot véleményezésre közzéteszem.

Pápakovácsi Község Önkormányzat Képviselő-testületének a településfejlesztési koncepció, az integrált településfejlesztési stratégia, a településrendezési eszközök, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (VI.30.) önkormányzat rendelet alapján - az abban meghatározott módon - a hirdetmény közzétételétől számított 8 napon belül észrevételt tehet.

Burghardt Ferenc sk.
polgármester

(Melléklet: előzetes egyeztetési anyag)

 


Hirdetmény

A mellékelt - Pápakovácsi mezőgazdasági terület - Helyi Építési Szabályzat módosítása - dokumentumot véleményezésre közzéteszem.

Pápakovácsi Község Önkormányzat Képviselő-testületének a településfejlesztési koncepció, az integrált településfejlesztési stratégia, a településrende6zési eszközök, a településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 6/2017. (VI.30.) önkormányzat rendelet alapján - az abban meghatározott módon - a hirdetmény közzétételétől számított 8 napon belül észrevételt tehet.
(Melléklet: tervdokumentáció.)

Burghardt Ferenc

polgármester

 


Településfejlesztési Koncepció (PDF)

 

Alátámasztó munkarészek

Határozattal jóváhagyott munkarészek

Rendelettel jóváhagyott munkarészek

Iratmásolatok

 

Program a tervrajzok megtekintéséhez:

Autodesk Express Viewer

 

 

Elektronikus Önkormányzati Ügyintézés

JSN Artista is designed by JoomlaShine.com